Acana

Acana dierenvoeding

Het duurzaam bereiden van zeer hoogwaardige hondenvoeding met uitsluitend verse regionale ingrediënten, dat is de missie van Acana. De Biologically Appropriate™ filosofie van dit merk staat voor een nieuwe klasse diervoeding. Deze is bedoeld om honden op basis van hun natuurlijke evolutionaire ontwikkeling te voeden met voornamelijk dierlijke eiwitten. Van nature zijn honden vleeseters. Ze zijn geëvolueerd als jagers en door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen we honden classificeren als carnivoren. Zij gedijen het beste op een voeding van vlees en vis aangevuld met groenten, fruit en kruiden.

Alle diervoeding van Acana bestaat voor minimaal 60% uit dierlijke eiwitten afkomstig van gevogelte, vlees en vis. Deze voeding is arm aan koolhydraten en rijst, tarwe en maïs. De plantaardige toevoegingen verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van uw huisdier van gifstoffen te ontdoen.

Acana wordt door een familiebedrijf in Alberta (Canada) in een eigen fabriek geproduceerd. Alle ingrediënten zijn duurzaam binnen de lokale regio gefokt en/of gevangen, zijn gekeurd als geschikt voor menselijke consumptie en worden iedere dag vers geleverd. Acana's ware passie is het maken van biologische diervoeders die de levens van honden en hun menselijke metgezellen over de hele wereld verbetert. Dit merk heeft een internationaal zeer goede reputatie en is meerdere keren wereldwijd geprezen om zijn hoge kwaliteit.

Waarom kiezen voor Doggy-line?

✅ Soepele lijnen

✅ Licht & zacht voor de hond

✅ Wasmachinebestendig

✅ Draagkracht 150kg

✅ Verzending gratis vanaf 50 € binnen België en vanaf 75 € voor Nederland

✅ Verzending binnen 5 werkdagen

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat Doggy-line op touw zet? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek onze nieuwste lijnen, speeltjes en artikels.
Meld je hier aan
© 2019 - 2023 Doggy-Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel