Fresh Menu (zacht gestoomd)

Farm Food Fresh Menu bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Alle dierlijke ingrediënten in Farm Food Fresh Menu zijn afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Alle toegevoegde vitaminen, en sporenelementen in Farm Food Fresh Menu zijn van organische oorsprong en geschikt voor menselijke consumptie.

Farm Food Fresh Menu is uitstekend te combineren of te mengen met Farm Food HE.

Onze complete variant is een volledige voeding, dus niet persé ter aanvulling op Farm Food HE, maar uitstekend te gebruiken op de zogenaamde versvlees dagen.

Mengen van Fresh Menu en HE is mogelijk omdat Farm Food HE een geperste brok is. Als u wilt overstappen van een geëxtrudeerde brok naar Farm Food Fresh Menu en Farm Food HE geef dan eerst een periode alleen Farm Food Fresh Menu; daarna kunt u ons verse vlees mengen met Farm Food HE. (Meng nooit een geëxpandeerde brok met Farm Food HE.)

65 gram van Farm Food Fresh Menu staat gelijk aan 25 gram van Farm Food HE.

Farm Food Fresh Menu is ontwikkeld door ons eigen voedingsteam met behulp van onze eigen unieke recepten en kennis.

Farm Food Fresh Menu is 100% zuivere natuurvoeding.

Dit voer is uiteraard zonder kunstmatige toevoegingen, chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen en kleur -, geur-, en smaakstoffen.

Farm Food Fresh Menu bevat geen vulmiddelen. Deze heeft daardoor, in verhouding tot de hoeveelheid, een hoge calorische waarde.

Farm Food Fresh Menu bevordert een optimale stabiele darmflora bij uw hond.

Een gezonde, goed opgebouwde darmflora is het uitgangspunt voor een goede gezondheid.

Farm Food Fresh Menu is kant-en-klaar en compleet zacht gestoomd vers vlees.

En daarom uitstekend te gebruiken als basis van, of aanvulling op, uw zelfbereide hondenmaaltijd. U heeft geen diepvriezer nodig om uw hond compleet gestoomd vers vlees te voeren. En aangezien Farm Food Fresh Menu wordt geleverd in handzame porties scheelt het u daarnaast aanzienlijk in de bereidingstijd (u hoeft niet te ‘knippen’ of te snijden). Met toegevoegde Schotse Zalmolie en koudgeperste zonnebloemolie voor de Omega 3 en Omega 6 vetzuren.

Farm Food Fresh Menu bevat geen kip of ander gevogelte.

De meeste kip (gevogelte) is afkomstig van slachtkuikens van 5 tot 6 weken oud. Deze dieren zijn geslacht op het hoogtepunt van hun groei. Op dat moment zijn in het karkas van het kuiken veel, door het dier zelf geproduceerde natuurlijke groeihormonen aanwezig.

Onze ervaring is dat een combinatie van bovengenoemde factoren een nadelige invloed heeft op de totale gezondheid van de honden. Vooral de groei van jonge honden en de vruchtbaarheid van oudere honden lijken onder de natuurlijke groeihormonen te lijden. Wanneer echter gebruik wordt gemaakt van volwassen kippen (die bijvoorbeeld zijn geslacht nadat ze geen eieren meer leggen) treden deze nadelige effecten niet of beduidend minder op.

Sorteer op
 • Fresh menu Hart & Pens compleet

  Pens & Hart Compleet
  Pens & Hart Compleet

  Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet (zacht gestoomd)Complete vers-vleesvoeding voor alle honden van pup tot senior. Alle ingrediënten in Farm Food Fresh Menu zijn afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke…

  € 2,00
 • Fresh menu Rundvlees compleet

  Rundvlees Compleet
  Rundvlees Compleet

  Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet (zacht gestoomd)Complete vers-vleesvoeding voor alle honden van pup tot senior. Alle ingrediënten in Farm Food Fresh Menu zijn afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke…

  € 2,00

Waarom kiezen voor Doggy-line?

✅ Soepele lijnen

✅ Licht & zacht voor de hond

✅ Wasmachinebestendig

✅ Draagkracht 150kg

✅ Verzending gratis vanaf 50 € binnen België en vanaf 75 € voor Nederland

✅ Verzending binnen 5 werkdagen

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat Doggy-line op touw zet? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek onze nieuwste lijnen, speeltjes en artikels.
Meld je hier aan
© 2019 - 2024 Doggy-Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel